L'Àrea Panoràmica del Tibidabo és la zona més alta del Parc, un espai d'accés lliure amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona. Situada a 500 metres sobre el nivell del mar, pots gaudir de les atraccions més emblemàtiques del Tibidabo i de punts de restauració. L'Àrea Panoràmica obre cada dia i pots arribar amb la Cuca de Llum (des de Plaça Doctor Andreu). Descobreix el carrer més alt de Barcelona!

Planifica la visita

Horaris

 

L'Àrea Panoràmica del Tibidabo obre cada dia del 4 de març al 5 de gener (exceptuant els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener). Durant el mes de febrer, el carrer més alt de Barcelona obre els caps de setmana.

 

Consulta l'horari de l'Àrea Panoràmica aquí.

Tarifes

 

L'Àrea Panoràmica del Tibidabo és un espai d'accés lliure, on pots passejar i gaudir de les millors vistes de Barcelona de manera gratuïta. Si vols pujar a les atraccions emblemàtiques, pots adquirir el Passi atraccions emblemàtiques (compra aquí) o tiquets individuals (disponible a les taquilles del Tibidabo).

 

El Passi atraccions emblemàtiques inclou accés il·limitat al Giradabo, Talaia, Avió, Carrusel i Museu d'Autòmats durant el dia de la teva visita. També inclou un viatge de pujada i baixada amb la Cuca de Llum, el funicular del Tibidabo. I en els dies amb el Parc d'atraccions obert (consulta aquí), també inclou accés a tot el recinte del Tibidabo (sense dret a ús de les atraccions i espectacles).

 

Consulta totes les tipologies d'entrada aquí.

Com arribar

 

La manera més ràpida i sostenible d'arribar a l'Àrea Panoràmica del Tibidabo és mitjançant la Cuca de Llum, el funicular del Tibidabo. Pots fer servir el funicular amb el Passi atraccions emblemàtiques o un bitllet de pujada i baixada.

 

En els dies amb el Parc d'atraccions obert (consulta aquí), si compres el Passi atraccions emblemàtiques o qualsevol altra tipologia d'entrada, també pots pujar a les llançadores TibiBus T2B (des de l'Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron, on podeu aparcar el vostre vehicle) i TibiBus T2C (des de Plaça Kennedy). Aquestes et deixaran a l'Estació inferior del Funicular.

 

En els dies amb el Parc d'atraccions obert (consulta aquí), si compres un bitllet de pujada o baixada de la Cuca de Llum, també pots pujar a la llançadora TibiBus T2C (des de Plaça Kennedy). Aquesta et deixarà a l'Estació inferior del Funicular.

 

Si desitgeu pujar amb el vostre vehicle privat, podeu aparcar-lo a l'Aparcament del cim del Tibidabo. La direcció és Camí de Vallvidrera al Tibidabo, 49.

 

Compra els teus bitllets i passis aquí. Consulta tota la informació sobre com arribar aquí.

Atraccions

Descobreix les atraccions de l'Àrea Panoràmica del Tibidabo! Amb el Passi atraccions emblemàtiques (compra aquí) o els tiquets individuals (disponible a les taquilles), pots gaudir d'elles durant el dia de la teva visita.

Giradabo

 

Aquesta roda panoràmica, inaugurada l'any 2014, està situada al nivell més alt de la muntanya i t'enlaira fins als núvols per gaudir d'unes increïbles vistes de Barcelona. Disposa d'una cistella adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. A més, amb la seva il·luminació led es creen figures espectaculars i efectes de moviment que fan que les nits al Tibidabo siguin màgiques.

 

Restriccions d’alçada:

 

 • Poden pujar: +130 cm
 • Poden pujar només acompanyats: 95-130 cm
 • No poden pujar: 0-95 cm

Talaia

 

Des de 1921, la Talaia ofereix una panoràmica 360° de Barcelona, a 550 metres sobre el nivell del mar. Aquesta atracció única en el món, és un autèntic balcó de la ciutat de Barcelona des d'on podreu veure les millors vistes de la ciutat, el mar i l'entorn natural de la serra de Collserola.

 

Restriccions d’alçada:

 

 • Poden pujar: +120 cm
 • Poden pujar només acompanyats: 80-120 cm
 • No poden pujar: 0-80 cm

Avió

 

L'Avió és l'atracció més icònica del Tibidabo! Es tracta del primer simulador de vol de la història i rèplica del primer avió que va fer el vol Barcelona-Madrid l'any 1927. L'atracció està impulsada per la seva pròpia hèlix i a l'interior conserva elements originals, com l'estació radiotelefònica de 1933.

 

Restriccions d’alçada:

 

 • Poden pujar: +120 cm
 • Poden pujar només acompanyats: 0-120 cm

Carrusel

 

Inaugurat l'any 1989, el Carrusel és una de les atraccions clàssiques del Tibidabo. Un viatge de conte entre cavalls i carrosses màgiques en una estructura plena d'encant. Fixa't en pintures fetes a mà! Es tracten de recreacions d'icones del Tibidabo i de la ciutat de Barcelona.

 

Restriccions d’alçada:

 

 • Poden pujar: +90 cm
 • Poden pujar només acompanyats: 0-90 cm

Museu d'Autòmats

 

Museu reconegut internacionalment amb una col·lecció d'autòmats, maquetes i jocs recreatius. Compta amb més de 40 peces originals des de finals del s. XIX fins al s. XX. Aquests autòmats són representacions de diferents tradicions culturals; una autèntica joia inclosa al Catàleg de Museus de Barcelona.

 

Restriccions d’alçada:

 

 • Poden pujar: +90 cm
 • Poden pujar només acompanyats: 0-90 cm