Oferim tres opcions de ruta amb transport col·lectiu del Tibidabo. Aquestes surten de tres punts diferents de Barcelona (Vall d'Hebron, Plaça Kennedy i Plaça Doctor Andreu). En el cas que vulgueu pujar a la muntanya amb transport privat, també disposem de l'Aparcament del cim del Tibidabo.

Cuca de Llum

Tibidabo Cuca de Llum

 

 

La porta d'accés al Tibidabo és la Cuca de Llum. El nou funicular, inclòs en totes les tipologies d'entrada i amb opció d'adquirir bitllets individuals, et permet pujar al cim de la muntanya de la manera més ràpida, còmode i sostenible. Agafa'l a la Plaça Doctor Andreu. Per a arribar-hi, oferim dues rutes amb transport col·lectiu. Coneix-les a continuació.

Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron


Aquí pots aparcar el vostre vehicle i adquirir les entrades pel Tibidabo a les taquilles. L'aparcament està situat al costat de la parada de metro Vall d’Hebron. Disponible en els dies que el Parc d'atraccions està obert. Consulta el calendari aquí.

 

Tarifa:

  • 4,20 €/dia (per a no membres del TibiClub)
  • Gratuït per a membres del TibiClubAccés gratuït per a un vehicle per contracte.

 

Al moment d'adquirir l'entrada al Parc d'atraccions, cal sol·licitar la targeta de sortida de l'aparcament. Els membres del TibiClub poden accedir directament amb el carnet.

 

TibiBus T2B

 

Al costat de l'Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron i de la parada de metro Vall d'Hebron, es troba la parada del TibiBus T2B.

 

La llançadora TibiBus us porta fins a la Cuca de Llum. És un transport inclòs en totes les tipologies d'entrada, disponible en els dies que el Parc d'atraccions està obert. Consulta el calendari aquí.

 

Per accedir al TibiBus, caldrà prèviament bescanviar la reserva a les taquilles de l'Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron per obtenir les polseres. També podeu accedir directament amb el carnet TibiClub.

 

Cuca de Llum

 

A la Plaça Doctor Andreu, es troba la Cuca de Llum. El nou funicular del Tibidabo és un transport inclòs en totes les tipologies d'entrada. En només 4 minuts, pugeu fins al cim en un viatge per la Serra de Collserola innovador i inoblidable. Pots consultar les tarifes dels bitllets individuals aquí.

 

Disponible tant en dies amb el Parc d'atraccions obert com amb només l'Àrea Panoràmica oberta (consulta el calendari aquí). Amb una freqüència màxima de 15 minuts, pots consultar els horaris en detall aquí.

 

Tibidabo Store

 

Situada al costat de la Plaça Kennedy, la Tibidabo Store és una botiga on pots adquirir les teves entrades, donar-te d'alta del TibiClub i resoldre dubtes.

 

Disponible en els dies que el Parc d'atraccions està obert. Consulta el calendari aquí.

 

TibiBus T2C

 

Al costat de la Plaça Kennedy, a Avinguda Tibidabo, es troba la parada del TibiBus T2C.

 

La llançadora TibiBus us porta fins a la Cuca de Llum. És un transport inclòs en totes les tipologies d'entrada, disponible en els dies que el Parc d'atraccions està obert. Consulta el calendari aquí.

 

Per accedir al TibiBus, caldrà prèviament bescanviar la reserva a la Tibidabo Store per obtenir les polseres. També podeu accedir directament amb el carnet TibiClub.

 

Cuca de Llum

 

A la Plaça Doctor Andreu, es troba la Cuca de Llum. El nou funicular del Tibidabo és un transport inclòs en totes les tipologies d'entrada. En només 4 minuts, pugeu fins al cim en un viatge per la Serra de Collserola innovador i inoblidable. Pots consultar les tarifes dels bitllets individuals aquí.

 

Disponible tant en dies amb el Parc d'atraccions obert com amb només l'Àrea Panoràmica oberta (consulta el calendari aquí). Amb una freqüència màxima de 15 minuts, pots consultar els horaris en detall aquí.

 

Cuca de Llum

 

A la Plaça Doctor Andreu, es troba la Cuca de Llum. El nou funicular del Tibidabo és un transport inclòs en totes les tipologies d'entrada. En només 4 minuts, pugeu fins al cim en un viatge per la Serra de Collserola innovador i inoblidable. Pots consultar les tarifes dels bitllets individuals aquí.

 

Disponible tant en dies amb el Parc d'atraccions obert com amb només l'Àrea Panoràmica oberta. Amb una freqüència màxima de 15 minuts, pots consultar els horaris en detall aquí.

 

Pots arribar a l'estació amb el TibiBus T2B (des de l'Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron) i amb el TibiBus T2C (des de Plaça Kennedy). Aquest servei està només disponible en dies amb el Parc d'atraccions obert. Consulta el calendari aquí.

 

Aparcament del cim del Tibidabo

 

Si desitgeu pujar amb el vostre vehicle privat, podeu aparcar-lo a l'Aparcament del cim del Tibidabo. Situat davant de les taquilles del nivell inferior del Tibidabo. La direcció és Camí de Vallvidrera al Tibidabo, 49.

 

Recomanem fer reserva prèvia aquí, amb un mínim de 24 h d'antelació.

 

Tarifa:

  • 0,085 €/min
  • 13 €/dia (a partir de les 2:30 h, es cobrarà aquesta tarifa)

 

Les tarifes són universals per a membres i no membres del TibiClub.