Qui som?

El Parc d'atraccions Tibidabo forma part de Barcelona de Serveis Municipals. BSM és una societat mercantil de capital íntegrament de l'Ajuntament de Barcelona.

 

El propòsit de BSM és la millora de la qualitat de vida de les persones, generant experiències positives per construir una Barcelona saludable i líder. El seu model de gestió es fonamenta en quatre pilars essencials: prestar serveis de valor afegit per a la ciutat i la ciutadania; posar les persones al centre, amb focus especial en els clients i en el desenvolupament del talent; la millora contínua i l'adaptació permanent, amb especial èmfasi en la digitalització i la innovació; i la sostenibilitat econòmica i ambiental, buscant sempre l'equilibri entre el retorn econòmic i social de les inversions.

 

En aquesta línia, BSM és una empresa referent i pionera a l'àmbit de la mobilitat, la cultura i el lleure i la cura de l’espai públic a la ciutat de Barcelona.

 

Coneix més sobre BSM

Visió, propòsit i valors

Valors

Il·lusió

 

Ens entusiasma la nostra feina. Compartim i contagiem el nostre entusiasme amb una actitud positiva, de diàleg i optimista. Tenim la llibertat i el compromís actiu de millorar amb opinions, idees, reflexions i crítiques constructives. L’exercim de forma honesta i responsable.

Passió per les persones

 

Ens posem en el lloc de les persones, ens mostrem servicials, flexibles i respectuosos amb la clientela, les companyes i companys. Establim relacions sòlides de companyonia i col·laboració. Som un equip que ens fa respectar, reconèixer i valorar-nos mútuament.

Seguretat

 

Garantim i prioritzem la seguretat de tothom. Treballem amb rigor i complim estrictament el que marquen les instruccions de treball.

Solidaritat

 

Tenim un sentiment d’unitat i cohesió basat en objectius comuns. Mostrem sensibilitat envers el Medi Ambient, la societat, les companyes i companys. Desenvolupem projectes i iniciatives socials, duem a terme actes solidaris i donem suport als col·lectius menys afavorits.

Compromís

 

Tenim la voluntat d’alinear els nostres objectius amb els de l’empresa i expressem orgull de formar part del Tibidabo. Demostrem dedicació i ens esforcem al màxim.