El Tibidabo és l'escenari més idíl·lic per a celebrar un esdeveniment corporatiu. Acollim esdeveniments privats, de tota mena i diferents mides, i adaptem l'oferta del Parc d'atraccions a mesura dels requisits sol·licitats.

 

Amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona, més de 30 atraccions (emblemàtiques i modernes) i espais únics on poder deixar anar la imaginació, organitza el teu esdeveniment corporatiu a la muntanya més màgica!

Què oferim?

Plaça dels Somnis

 

La Plaça dels Somnis és el punt de trobada de tots els esdeveniments de gran format del Parc. Disposa d’un majestuós mirador que permet contemplar les magnífiques vistes de Barcelona que ofereix el cim del Tibidabo. En aquesta plaça es poden realitzar tota mena d’esdeveniments. Com ara, presentacions, dinars i sopars d’empresa, activitats dinàmiques, espectacles, festes, casaments i concerts.

 

Mesures: 620 m² 

Capacitat: fins a 700 persones (aproximadament)

Plaça del Jardí

 

La Plaça del Jardí, que es troba a l'entrada principal de l'Àrea Panoràmica del Tibidabo, es tracta d'un espai polivalent obert i accessible per a tothom, on es poden celebrar activitats de tota mena. Disposa d'una gran graderia, un jardí vertical que integra la plaça a l'entorn natural de la Serra de Collserola i les millors vistes del Parc d'atraccions.

 

Mesures: 571 m²

Capacitat: fins a 600 persones (aproximadament)

El Mirador

 

El Mirador de l'Àrea Panoràmica del Tibidabo és el gran balcó de Barcelona. Es tracta d'un espai amb identitat pròpia des d’on es poden gaudir de les vistes més impressionants de la ciutat. Combina l’encant de les atraccions emblemàtiques, com la roda panoràmica o el clàssic Carrusel. Es pot convertir en el millor escenari per al teu esdeveniment.

 

Mesures: 495 m²

Capacitat: Fins a 400 persones (aproximadament)

Sala Lego

 

La Sala Lego és un espai polivalent i una sala diàfana amb vistes al mar i a la ciutat de Barcelona. És una sala remodelada, amb obra vista i arcs que divideixen l'espai en dos ambients. Disposa de serveis higiènics, té accés directe a la Plaça dels Somnis i al costat hi ha una zona de cafeteria. És un espai ideal per a dur a terme diferents activitats, com reunions d'empresa, activitats en equip o festes.

 

Mesures: 155 m²

Capacitat: Fins a 120 persones (aproximadament)

Dididado

 

El Dididado és una sala de cinema que es troba al cor del Parc d´atraccions. Amb una recepció i una segona sala extra, el cinema permet projectar presentacions i vídeos a la seva gran pantalla. La sala compta amb 64 seients.

 

Capacitat: Fins a 75 persones (aproximadament)

El Mirador Cobert

 

El Mirador Cobert és un espai obert, però amb sostre des d'on es pot contemplar Barcelona. Està connectat amb la Plaça dels Somnis i compta amb la presència d'un vagó de l'antiga i emblemàtica muntanya russa.

 

Mesures: 294 m²

Capacitat: Fins a 300 persones (aproximadament)

Jardí Maria Llimona

 

El Jardí Maria Llimona, situat al final del recorregut de l'Àrea Panoràmica, és un espai envoltat de naturalesa on es poden celebrar petits actes en un ambient acollidor.

 

Mesures: 265,5 m²

Sala Collserola

 

Ubicada a l'edifici d'oficines del Parc, és una sala amb una bona combinació per a una reunió de treball, amb equip audiovisual integrat i amb uns grans finestrals amb les vistes del Parc d'atraccions i la Ciutat Comtal.

 

Mesures: 114 m²

Atraccions

 

El Parc d'atraccions Tibidabo disposa de més de 30 atraccions, des de les més emblemàtiques com el Giradabo o la Talaia, a les més modernes com la Muntanya Russa o el Diavolo. Aquestes atraccions poden obrir en el teu esdeveniment privat, adaptant-se a les teves necessitats.

 

Descobreix totes les atraccions del Tibidabo aquí.

Espectacles i animació

 

També oferim servei d'espectacles i animació perquè el teu esdeveniment tingui un to encara més màgic. Aquests també es poden adaptar a les teves necessitats.

Restauració

 

Gaudeix d'un esdeveniment privat inoblidable amb el millor càtering i les millors vistes de Barcelona. Oferim servei de restauració adaptat a les teves necessitats.

Transport i altres serveis

 

Oferim altres serveis com el funicular Cuca de Llum (des de Plaça Doctor Andreu), servei d'autobús llançadora, aparcament al cim del Tibidabo, accessibilitat per a persones amb diversitat funcional i altres.

 

Posa't en contacte amb nosaltres aquí per a qualsevol dubte o consulta.

Galeria d'imatges