El Tibidabo és l'escenari més idíl·lic per a dur a terme un rodatge o sessió de fotografies. Acollim rodatges i sessions, de tota mena i diferents mides, i adaptem l'oferta del Parc d'atraccions a mesura dels requisits sol·licitats.

 

L'entorn del Tibidabo i la seva ambientació són un plató real que s'ha consolidat en la indústria cinematogràfica, publicitària i televisiva com a un escenari ideal per a rodatges d'espots, pel·lícules, programes de TV i tota mena de formats.

 

Amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona, més de 30 atraccions (emblemàtiques i modernes) i espais únics on poder deixar anar la imaginació, realitza la teva producció audiovisual al Tibidabo!

Rodatges destacats

De produccions audiovisuals realitzades al Tibidabo destaquen Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen, El maquinista, rodada per Brad Anderson i protagonitzada per Christian Bale i Jennifer Jason Leigh, Els sense nom, el primer llargmetratge dirigit per Jaume Balagueró, o El cuerpo en llamas, amb Úrsula Corberó i Quim Gutierrez, entre moltes altres.

 

Descobreix algunes de les produccions més destacables que s'han realitzat al Tibidabo!