Descripció

La Muntanya Russa eleva a les persones més atrevides a més de 500 metres sobre el nivell del mar per viure una aventura amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona i alhora gaudir d'un trepidant viatge pel bosc a més de 80 km/h.

 

Realitat Virtual

La Muntanya Russa ofereix l'experiència de viure el viatge amb ulleres de Realitat Virtual. Coneix tot sobre el projecte aquí.

 

Aquesta experiència té un cost addicional segons la polsera d'accés:

 

  • Polsera de Parc d'atraccions o TibiClub: 5 €/viatge (caseta de fotografia Muntanya Russa)
  • Polsera d'Àrea Panoràmica: 5 €/pujar a la Muntanya Russa (taquilles del Tibidabo) amb l'opció de pujar amb les ulleres VR per 5 € més (caseta de fotografia Muntanya Russa)

 

Restriccions d’alçada

Pots pujar-hi: +140 cm

Pots pujar-hi només amb acompanyant: 120-140 cm

No hi pots pujar: 0-120 cm

 

Horaris

Obert en l'horari del Parc d'atraccions. Consulta el calendari aquí.

 

Accessibilitat

Atracció amb l'accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Fotografia

Informem a totes les persones que accedeixin a l'atracció que la mateixa disposa de servei de fotografia i vídeo durant el seu recorregut. L'atracció té habilitada una zona per a aquelles persones que no desitgin que es capti ni difongui la seva imatge ni la seva veu. Per a qualsevol dubte, consultin amb les persones treballadores de Tibidabo.

 

Informació bàsica sobre protecció de dades

RESPONSABLE: Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (B:SM)

FINALITAT: Oferir als clients un record de la seva experiència a l’atracció.

EXERCICI DE DRETS: Vostè pot retirar el seu consentiment, oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de Barcelona de Serveis Municipals, S.A.: Carrer Calàbria 66, 08015, Barcelona, a l’atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: protecciodades@bsmsa.cat. 

 

Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades a través de la direcció web https://www.tibidabo.cat/ca/informacio-legal

QUI POT ACCEDIR A L'ATRACCIÓ?

Bo >120 cm