Amb el TibiClub, no només pots accedir de manera il·limitada durant un any al Parc d'atraccions i a l'Àrea Panoràmica. També pots gaudir de descomptes exclusius dins i fora del Tibidabo. Descobreix com treure-li partit al màxim al TibiClub!

Dins del Tibidabo

Parc d'atraccions

 

Entrada gratuïta i il·limitada per a accedir al Parc d'atraccions Tibidabo tantes vegades com vulguis durant un any sencer. Gaudeix de totes les atraccions, espectacles i activitats que ofereix.

 

Consulta l'horari d'obertura aquí.

Àrea Panoràmica

 

Entrada gratuïta i il·limitada per a accedir l'Àrea Panoràmica del Tibidabo tantes vegades com vulguis durant un any sencer. Gaudeix de totes les atraccions, espectacles i activitats que ofereix.

 

Consulta l'horari d'obertura aquí.

Cuca de Llum

 

Pujada i baixada de manera gratuïta amb la Cuca de Llum, el nou funicular del Tibidabo. Passa el carnet TibiClub pels torns d’accés de les estacions i accedeix a la muntanya màgica de la manera més ràpida i sostenible, gaudint d'una experiència única.

 

Amb un màxim d'un viatge de pujada i de baixada per dia. Consulta com arribar aquí.

TibiBus

 

Accés al TibiBus de manera gratuïta. Pots pujar fins a i baixar des de l’Estació Inferior del Funicular (Plaça Doctor Andreu) mostrant el carnet TibiClub (o les polseres) a la conductora o conductor:

 

T2B des de l’Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron, ubicat davant del complex hospitalari Vall d'Hebron

T2C des de Plaça Kennedy

 

Consulta com arribar aquí.

Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron

 

Plaça d'aparcament de manera gratuïta a l'Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron. Passa el carnet TibiClub pel torn de l'aparcament, aparca el vehicle i adquiriu les polseres TibiClub a les taquilles Sant Genís, situades a la planta superior (zona exterior).

 

Accés gratuït per a un vehicle per contracte TibiClub.

Descomptes dins del Tibidabo

 

15% de descompte a totes les botigues i als punts de restauració del Parc d'atraccions i Àrea Panoràmica del Tibidabo. Demana el descompte i mostra el carnet TibiClub.

Descompte en entrades extres

 

Fins a 6 entrades per contracte i any amb un 30% de descompte, perquè vinguis al Tibidabo amb més familiars o amigues i amics. Pots trobar les entrades a la teva Àrea TibiClub.

 

Segueix les instruccions que trobaràs a les entrades.

Comunicacions i activitats exclusives

 

Ser la primera persona a conèixer les novetats que es duguin a terme al Tibidabo mitjançant la Newsletter TibiClub.

 

A més, també tens l'oportunitat de viure activitats gratuïtes preparades exclusivament per als membres del passi. Com ara, el mes de les marionetes al Marionetarium o el Taller de Nadal amb Escribà.

TibiAniversari

 

Si celebreu un TibiAniversari i la o el menor que fa anys és del TibiClub, pot gaudir del passi TibiAniversari de manera gratuïta. Així, les persones majors de 14 anys que participen en la festa i són membres del TibiClub, també poden accedir a la festa de manera gratuïta.

 

Consulta tots els detalls del nou producte aquí.

Fora del Tibidabo

PortAventura

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 35% de descompte a PortAventura World i d'un 35% de descompte a PortAventura World + Ferrari Land. El descompte és aplicable per a una persona TibiClub i fins a 3 acompanyants més.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de PortAventura. Promoció vàlida fins al 5 de gener de 2026. El descompte no es podrà fer servir en els següents dies: 29/03, 30/03, 31/03, 22/06, 23/06, 24/06, 12/10, 19/10, 26/10, 31/10, 01/11, 02/11, 03/11, 06/12, 07/12, 08/12, 27/12, 28/12 i 29/12.

 

Descobreix més aquí.

Zoo Barcelona

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 35% de descompte a Zoo Barcelona. El descompte és aplicable a l'entrada general.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Zoo Barcelona.

 

Descobreix més aquí.

Parque Warner Madrid

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 50% de descompte a Parque Warner Madrid. El descompte és aplicable de manera presencial a l'entrada general.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Parque Warner Madrid. Promoció vàlida fins al 31 de desembre de 2024. Queden exclosos els dies 31/10/2024, 01/11/2024 i 02/11/2024.

 

Descobreix més aquí.

Parque de Atraccions Madrid

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 50% de descompte a Parque de Atracciones Madrid. El descompte és aplicable de manera presencial a l'entrada general.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Parque de Atracciones Madrid. Promoció vàlida fins al 31 de desembre de 2024. Queden exclosos els dies 26/10/2024 i 01/11/2024.

 

Descobreix més aquí.

Isla Mágica

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 50% de descompte a Isla Mágica. El descompte és aplicable de manera presencial l'entrada general d'un dia.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Isla Mágica. Promoció vàlida fins al 5 de gener de 2026.

 

Descobreix més aquí.

Parque de Atracciones Zaragoza

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 50% de descompte a Parque de Atracciones Zaragoza. El descompte és aplicable de manera presencial a la polsera Superdiversión i Chiquidiversión, per a tu i fins a 3 acompanyants.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Parque de Atracciones Zaragoza. Promoció vàlida fins al 5 de gener de 2026.

 

Descobreix més aquí.

Acuario de Zaragoza

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 50% de descompte a Acuario de Zaragoza. El descompte és aplicable de manera presencial a l'entrada general, per a tu i fins a 3 acompanyants.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Acuario de Zaragoza. Promoció vàlida fins al 5 de gener de 2026.

 

Descobreix més aquí.

Dinópolis

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 50% de descompte a Dinópolis. El descompte és aplicable de manera presencial a l'entrada general, per a tu i fins a 3 acompanyants.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Dinópolis. Promoció vàlida fins al 31 de desembre de 2024.

 

Descobreix més aquí.

Faunia

 

Tibidabo

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 50% de descompte a Faunia. El descompte és aplicable de manera presencial a l'entrada general.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Faunia. Promoció vàlida fins al 31 de desembre de 2024.

 

Descobreix més aquí.

Zoo Aquarium de Madrid

 

Tibidabo

 

Per ser membre del TibiClub, pots gaudir d'un 50% de descompte a Zoo Aquarium Madrid. El descompte és aplicable de manera presencial a l'entrada general.

 

Només aplicable de manera presencial. Mostra el carnet TibiClub a les taquilles de Faunia. Promoció vàlida fins al 31 de desembre de 2024.

 

Descobreix més aquí.