Si tens algun dubte respecte a la teva visita, és molt probable que trobis la resposta en aquesta pàgina. En cas que no la trobis, et convidem que et posis en contacte amb nosaltres aquí.

Pots consultar el calendari d'obertura del Parc d'atraccions i de l'Àrea Panoràmica del Tibidabo aquí.

Consulta totes les tipologies d'entrada al Tibidabo aquí.

Sí. Per acollir-se a aquesta modalitat d'entrada és imprescindible presentar a les taquilles del Parc el certificat de discapacitat, o la targeta acreditativa de la discapacitat, juntament amb el DNI o el passaport. Consulta totes les tipologies d'entrada al Tibidabo aquí.

Sí. Les persones majors de 60 anys tenen descompte en el preu de l'entrada. Per acollir-se a aquest descompte hauran de presentar el DNI a les taquilles Consulta totes les tipologies d'entrada al Tibidabo aquí.

Sí, les atraccions d'Àrea Panoràmica accepten tiquets individuals que els pots adquirir a les taquilles. Consulta totes les tipologies d'entrada al Tibidabo aquí.

Per accedir al Parc d'atraccions, és necessari comprar l'entrada per al Parc d'atraccions o per a l'Àrea Panoràmica. Si només vols accedir a l'Àrea Panoràmica, sense accés a les atraccions, l'accés és lliure. Les persones majors de 60 anys sí que poden adquirir un tiquet de passeig gratuït a les taquilles del Parc. Consulta totes les tipologies d'entrada al Tibidabo aquí.

Totes les entrades, a excepció de la modalitat d'entrades de l'Àrea Panoràmica i les entrades de visita, permeten accedir a totes les atraccions i espectacles que ofereix el Parc, sempre que l'alçada de la persona ho permeti. Consulta totes les tipologies d'entrada al Tibidabo aquí.

Per a promocions esporàdiques i puntuals, estigues ben atenta o atent als nostres canals de Twitter, Facebook, Instagram i TikTok. També pots consultar els descomptes vigents aquí.

Les atraccions presenten restriccions d'alçada perquè segueixen unes normes de seguretat determinades.

Els infants menors de 90 cm poden accedir a algunes atraccions, sempre que vagin acompanyats. Pots consultar la informació de les atraccions aquí.

Per motius de seguretat, les persones embarassades poden només pujar en algunes atraccions del Parc. Podràs conèixer les restriccions de cada atracció als tòtems informatius de les seves entrades.

Sí. Aquesta informació la podràs obtenir en els tòtems informatius ubicats als accessos de les mateixes atraccions.

En cas de pluja, hi ha atraccions que, per seguretat, sí que tanquen.

El TibiClub és un abonament anual amb el qual podeu gaudir de totes les atraccions i espectacles, del Parc d'atraccions i de l'Àrea Panoràmica, de manera il·limitada durant 12 mesos. A més, podeu gaudir de beneficis i avantatges exclusius dins i fora del Tibidabo, com ara:

 

 • Funicular Cuca de Llum gratuït
 • TibiBus gratuït
 • Descomptes dins del Parc (15% a les botigues i centres de restauració)
 • Descomptes en altres centres d'oci (PortAventura World, Zoo Barcelona...)
 • Descomptes en entrades extres
 • Activitats exclusives

 

Consulta tota la informació i modalitats aquí.

Sí. Et pots descomptar l'import de les entrades del dia presentant el tiquet de caixa, sempre que:

 

 • No hagin passat més de 30 dies naturals des de la data de compra de les entrades
 • Només es descomptaran les entrades de les persones que formaran part del contracte TibiClub
 • La quota d'inscripció no es descompta

 

Per donar-te d'alta descomptant les teves entrades, cal fer-ho de forma presencial a l'oficina TibiClub (al costat de la Talaia) o a la Tibidabo Store.

L'Àrea Panoràmica és una zona de lliure accés on es pot gaudir d'algunes de les atraccions més emblemàtiques del Tibidabo i de les millors vistes de la ciutat de Barcelona. Consulta totes les tipologies d'entrada al Tibidabo aquí.

No. Aquesta zona és de lliure accés i es pot passejar gratuïtament. En el cas que vulguis accedir a les atraccions, pots adquirir la teva polsera. Consulta totes les tipologies d'entrada al Tibidabo aquí.

Pots consultar les diverses maneres d'arribar al Tibidabo aquí.

Sí. A través d'aquest enllaç pots reservar una plaça d'aparcament i així assegurar-te un lloc per aparcar, sempre que hi hagi disponibilitat.

Sí, sempre que es respecti la higiene i la seguretat de la resta d'usuaris del Parc i s'utilitzi la zona de pícnic. La zona de pícnic està ubicada a l'Àrea Panoràmica, al costat de Beyond. No es permet fer pícnic a les àrees reservades pel consum dels centres de restauració propis del Parc.

No, a excepció dels gossos pigall per a persones amb diversitat funcional visual.

Si vols fumar, trobaràs diverses zones habilitades per fer-ho. Consulta el plànol del Parc aquí.

Sí. Disposem de dos ascensors que recorren tots els nivells del Parc. Tots els visitants amb entrada al Parc poden fer ús d'aquest servei, però tenen preferència:

 

 • Cotxets
 • Persones amb diversitat funcional
 • Persones de la tercera edat
 • Embarassades

Consells pràctics

 • Aparca el vostre vehicle a l'Aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron i accedeix al Tibidabo de la manera més ràpida amb el TibiBus i la Cuca de Llum (el nou funicular, des de Plaça Doctor Andreu). El funicular i el servei TibiBus són inclosos en totes les tipologies d'entrada. Coneix les diferents maneres de com arribar aquí.
   
 • Compra les vostres entrades de manera anticipada aquí i bescanvieu-les a les taquilles.
   
 • Comprova la validesa de les promocions o descomptes dels quals disposeu.
   
 • En cas d'accedir al Tibidabo en transport privat, reserva una plaça a l'Aparcament del cim del Tibidabo aquí.
   
 • Comprova l'alçada dels infants (amb calçat) abans d'accedir a les atraccions.
   
 • Segueix-nos a les xarxes socials del Tibidabo per estar al corrent de totes les novetats (@parctibidabo).
   
 • Consulta les normes d'ús del Parc d'atraccions aquí.