ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Barcelona Black Friday TibiClub

Black Friday

Pel Black Friday, uneix-te al TibiClub amb un descompte exclusiu! 🙌
Da Experiències

Pel Black Friday, aprofita una oportunitat única! 🎉 Del 23 al 28 de novembre, dona't d'alta del TibiClub i estalvia't la quota d'inscripció de 24 €!

 

Amb el passi anual del Parc d'atraccions Tibidabo, podràs gaudir de manera il·limitada de totes les atraccions i espectacles durant 12 mesos. A més, podràs gaudir de beneficis únics dins del Parc (15% de descompte) i en altres recintes d'oci (PortAventura World, Illa Fantasia, Zoo Barcelona, Guitart Hotels, Terra Mítica...). Coneix tots els avantatges aquí. Tria la teva modalitat, Familiar (168 € tota la família) o Individual (60 €), i uneix-te al Club! Coneix les diferents modalitats aquí.

 

Codi promocional: TIBLACK22.

 

Uneix-te al TibiClub! 🎫

 

Descompte de 24 € en la quota d'inscripció amb el codi promocional TIBLACK22, aplicable en la modalitat Familiar (PVP 168 €) i Individual (PVP 60 €). Promoció vàlida del 23 al 28 de novembre de 2022, ambdues dates incloses. Promoció vàlida només per a noves altes mitjançant la pàgina web del Tibidabo. A les taquilles del Parc, no es podrà aplicar la promoció.

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre