ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Tibidabo Merlí Caiguda Lliure

Merlí, la nova caiguda lliure del Tibidabo!

Merlí, la nova atracció de caiguda lliure del Tibidabo, s'inaugurarà molt aviat! 🧙
Ti Solidaritat

El Parc d'atraccions Tibidabo està vivint una època daurada! O millor dit, màgica! 

 

L'indret amb les millors vistes de Barcelona incorpora una nova atracció en la seva oferta. Merlí és la gran esperada nova atracció de caiguda lliure del Tibidabo! La nova atracció es converteix en la vareta màgica més alta i es podrà veure des de tot el voltant de la Serra de Collserola.

 

La nova experiència es trobarà a la planta Aventures (nivell 1), al costat de l'atracció Globus. Merlí s'elevarà a 52 metres d'alçada sobre la ciutat de Barcelona i ens permetrà gaudir d'una experiència inoblidable amb una vista de 360°. A més d'oferir-nos una sensació única i emocionant de caiguda lliure.

 

El seu nom fa referència al nom del mag Merlí i convida a les i els visitants més atrevides i atrevits a viure una experiència inoblidable, emocionant, fascinant i, sobretot, màgica. 🧙

 

Merlí estarà disponible molt aviat. Segueix-nos a les xarxes socials (@parctibidabo), viu l'evolució de la construcció de l'atracció amb nosaltres i coneix totes les seves novetats.

 


 

Planifica la visita 📅

 

Consulta el calendari d'obertura de la temporada 2024 aquí. Organitza la teva visita i reserva ja la teva entrada!

 

Amb la teva entrada de Parc d'atraccions, pots gaudir de totes les atraccions, espectacles, activitats i punts de restauració del Tibidabo durant un dia. A més, inclou un viatge d'anada i tornada amb la Cuca de Llum, el nou funicular (des de Plaça Doctor Andreu). 

 

Reserva la teva entrada!

 


 

Uniu-vos al TibiClub 🎫

 

El TibiClub és l'abonament anual del Tibidabo amb el qual podeu gaudir de totes les atraccions i espectacles del Parc d'atraccions i de l'Àrea Panoràmica de manera il·limitada durant tot un any. A més, el passi TibiClub inclou avantatges exclusius dins i fora del Tibidabo.

 

Trieu la vostra modalitat (168 €, tota la família, tot un any) o individual (60 €, tot un any), descobriu els beneficis, uniu-vos i gaudiu de la màgia del Tibidabo tantes vegades com vulgueu!

 

Coneixeu més aquí. Doneu-vos d'alta ara i gaudiu de la màgia del Tibidabo!

 

Doneu-vos d’alta del passi TibiClub!

 


 

Ah! I no t'oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials (@parctibidabo) per conèixer al minut totes les notícies i novetats del Tibidabo! 🧐 

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre