ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Nadal Navidad Christmas Barcelona

Aquest Nadal, vine al Tibidabo

Del 25 de novembre al 5 de gener, patina sobre Barcelona amb la nova pista de gel sostenible i viu un Nadal màgic al Tibidabo! 🎄
Da Experiències

Tens a punt els torrons? I l’arbre? I els tions? I els llums? I la teva playlist amb nadales? Esperem que sí, perquè ja és aquí la temporada més màgica de l'any! ☃️

 

Descobreix tot el que tenim planejat per a tu, la teva família i amistats. Perquè compartir Tibidabo, és un regal. 🎁


 

⛸️ Pista de gel sostenible ⛸️

 

Del 25 de novembre al 5 de gener, podràs celebrar Nadal patinant a la nova pista de gel sostenible del Tibidabo, amb les millors vistes possibles de la ciutat de Barcelona!

 

La nova pista, de 200 m² i millorada, omplirà el Tibidabo d’encara més il·lusió i màgia, en un escenari de pel·lícula. La pista està fabricada d'un material que replica la sensació de patinar sobre gel i que fa el projecte completament sostenible. La nova pista és una versió millorada de la de l'any passat.

 

Podràs trobar la nova pista de gel sostenible a la Plaça dels Somnis (nivell 5), sent inclosa a l’entrada general del Parc d’atraccions i passi anual TibiClub. A més, en el cas de voler patinar sense l'entrada general, podràs fer-ho adquirint un tiquet per 5 € a les taquilles o qualsevol punt de restauració (en dies que el Parc d’atraccions es troba obert, consulta l'horari aquí).

 

Viu un Nadal màgic i patina amb unes vistes panoràmiques de la ciutat de Barcelona, el Vallès i Collserola.

 

Coneix tots els detalls de la pista de gel aquí.


 

🎬 Nova pel·lícula al Dididado 🎬

 

El cinema en quatre dimensions del Tibidabo també es prepara per a la temporada més màgica. A partir del 25 de novembre, podràs descobrir una història ben nadalenca amb la pel·lícula Sleigh Ride, que segueix les aventures del Pare Noel i els seus ajudants durant la nit del 24 de desembre.

 

Coneix tots els detalls de l'atracció aquí.


 

🎭 TibiMarionetarium de Nadal 🎭

 

Nadal també arriba al Marionetarium, el teatre més màgic de titelles, amb l’espectacle TibiMarionetarium de Nadal. El show, protagonitzat pels personatges més significatius, és una celebració de les festes on la música, els estels i la neu són protagonistes. A més, al final de l'espectacle, hi ha una gran sorpresa que no podem desvetllar! Espectacle disponible a partir del 2 de desembre.

 

Coneix tots els detalls de l'espectacle aquí.


 

🌟 Nou espectacle de les Mascotes 🌟

 

A partir del 2 de desembre, les Mascotes del Tibidabo presenten un nou espectacle nadalenc sota el nom Els desitjos de les Mascotes. Viu la màgia de Nadal amb el Ti, la Bi, la Da i el Bo i fes-te fotografies amb les estrelles del Tibidabo!

 

Coneix tots els detalls de l'espectacle aquí.


 

🍫 Taller amb Escribà per a membres TibiClub 🍫

 

Amb la col·laboració de la pastisseria Escribà, hem preparat un taller exclusiu per donar la benvinguda a la temporada de la manera més dolça. Al taller, les més petites i els més petits podran crear, amb l’ajuda de l’equip Escribà, dolços amb temàtica nadalenca.

 

El taller se celebrarà el pròxim 2 de desembre i serà exclusiu pels membres TibiClub, prèviament seleccionats mitjançant unes inscripcions que obrirem i enviarem via la Newsletter TibiClub.

 

Descobreix com va anar l'any passat aquí.


 

🎡 Planifica la visita 🎡

 

Amb la teva entrada de Parc d'atraccions, podràs gaudir de totes les atraccions i espectacles del Tibidabo. A més, inclou un viatge d'anada i tornada amb la Cuca de Llum, el nou funicular (des de Plaça Doctor Andreu). 

 

Reserva la teva entrada!


 

🎫 Coneix el TibiClub 🎫

 

I si voleu viure un any de diversió, uniu-vos al TibiClub! Amb el passi anual, podreu gaudir de les atraccions i espectacles del Tibidabo tantes vegades com vulgueu durant 12 mesos. A més, tindreu beneficis i descomptes únics dins i fora del Parc. Tria la teva modalitat, familiar (168 €, tota la família, tot un any) o individual (60 €, tot un any) i viu un any TOP!

 

Coneix més aquí.

 

Dona’t d’alta del passi TibiClub!

 

 

Ah! I no t'oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials (@parctibidabo) per conèixer al minut totes les notícies i novetats del Tibidabo! 🧐 

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre