ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Tibidabo Espai 666

Espai 666, nova atracció del Tibidabo!

Inaugurem una nova atracció al Tibidabo: l'Espai 666! 😱
Da Experiències

Ja us vam avisar que l'any 2024 seria un any moooooolt emocionant per al Tibidabo. I és que inaugurem una nova atracció! 😱

 

A partir del 27 de març, inaugurem l'Espai 666! Com a una nova proposta de terror i extensió del reconegudíssim Hotel 666, la nova sala et permet endinsar-te en el misteri dels famosos personatges de terror de l'Hotel 666. En el seu interior, pots conèixer les autèntiques històries dels hostes de l'hotel més misteriós de la ciutat de Barcelona. A més, pots interactuar amb els personatges i fer-te fotografies amb ells.

 

Si ets una autèntica o autèntic fanàtic de l'Hotel 666, no et pots perdre la nova proposta d'oci que arriba al Tibidabo. Endinsa't en el misteri i viu sorpreses i experiències úniques.

 

Coneix tots els detalls de la nova atracció aquí.

 


 

Planifica la visita 📅

 

Ja tens disponible el calendari d'obertura de la temporada 2024 aquí. Organitza la teva visita i reserva ja la teva entrada!

 

Amb la teva entrada de Parc d'atraccions, podràs gaudir de totes les atraccions, espectacles, activitats i punts de restauració del Tibidabo durant un dia. A més, inclou un viatge d'anada i tornada amb la Cuca de Llum, el nou funicular (des de Plaça Doctor Andreu). 

 

Reserva la teva entrada!

 


 

Uniu-vos al TibiClub 🎫

 

El TibiClub és l'abonament anual del Tibidabo amb el qual podeu gaudir de totes les atraccions i espectacles del Parc d'atraccions i de l'Àrea Panoràmica de manera il·limitada durant tot un any. A més, el passi TibiClub inclou avantatges exclusius dins i fora del Tibidabo.

 

Trieu la vostra modalitat (168 €, tota la família, tot un any) o individual (60 €, tot un any), descobriu els beneficis, uniu-vos i gaudiu de la màgia del Tibidabo tantes vegades com vulgueu!

 

Coneixeu més aquí. Doneu-vos d'alta ara i gaudiu de tota la temporada 2024 sencera!

 

Doneu-vos d’alta del passi TibiClub!

 


 

Ah! I no t'oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials (@parctibidabo) per conèixer al minut totes les notícies i novetats del Tibidabo! 🧐 

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre