ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Barcelona

Experiències de Realitat Virtual

A partir del 18 de novembre, oferim tres experiències de Realitat Virtual al Tibidabo! 👓
Da Experiències

Tibidabo Express

 

L'atracció Tibidabo Express recupera l'experiència virtual amb les ulleres de Realitat Virtual! Amb aquestes, els visitants poden viure un viatge emocionant en una atracció molt estimada pel públic del Tibidabo. Les ulleres VR són incloses amb la polsera d'entrada general o TibiClub i es poden fer servir per persones majors de 120 cm.

 

Coneix tot sobre l'atracció aquí.

 

Muntanya Russa

 

Una de les atraccions estrella del Tibidabo, la Muntanya Russa, manté l'opció de gaudir de l'experiència virtual amb l'ús de les ulleres de Realitat Virtual. Les persones que vulguin pujar amb elles, poden adquirir un tiquet extra de 5 € a la caseta on es venen les fotografies de l'atracció. Aquesta opció és inclosa en la polsera d'entrada general i TibiClub.

 

A més, les persones amb la polsera d'Àrea Panoràmica, té l'opció de pujar a la Muntanya Russa per 5 € extra (taquilles del Tibidabo) i pujar-hi amb les ulleres de Realitat Virtual per 5 € més (caseta de la Muntanya Russa).

 

Coneix tot sobre l'atracció aquí.

 

Beyond

 

Beyond és una porta al més enllà, una atracció de realitat virtual immersiva amb la qual els visitants poden endinsar-se en diferents mons digitals. Ubicada a l'històric Edifici Cel del Tibidabo, la nova activitat permet viure noves experiències, amb diferents projeccions i l'ús de l'última tecnologia.

 

L'atracció és inclosa en la polsera de Parc d'atraccions i Àrea Panoràmica. En el cas que vulguis accedir a l'atracció sense polsera, pots adquirir un tiquet individual per 9,90 € a les taquilles del Tibidabo.

 

Coneix tot sobre l'atracció aquí.

 

Reserva la teva entrada

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre