ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Escribà Barcelona TibiClub

Invitacions TibiClub d'agost

Membres del TibiClub! Ja teniu disponible les vostres dues invitacions d'agost! 📣
Da Experiències

Els membres del TibiClub, el passi anual del Tibidabo, ja poden trobar a la seva Àrea TibiClub dues entrades extres. Les invitacions són vàlides de l'1 al 31 d'agost i es poden bescanviar a qualsevol de les taquilles, amb la presència d'un membre del passi del qual s'han obtingut.

 

Membres del TibiClub, trobareu les vostres invitacions a Les meves dades i a Descomptes i invitacions. Recordeu que l'accés a l'Àrea TibiClub és amb el correu electrònic de la persona titular i el seu DNI (si no s'ha modificat). Recomanem que vingueu al Tibidabo amb les invitacions ja descarregades.

 

A més, els passis TibiClub pendents de renovar o les noves altes també poden aconseguir les seves entrades extres. Aquestes, les poden recollir a l'Oficina TibiClub de manera física (al costat de la Talaia).

 

Un any més, el Tibidabo regala als membres del TibiClub, com a mostra d'agraïment per la vostra fidelitat i compromís, dues entrades extres perquè comparteixin la màgia del Parc a l'estiu. ❤️

 

Coneix el TibiClub

 

Si vols viure un any de diversió, uneix-te al TibiClub! 🎫 Amb el passi anual, podràs gaudir de les atraccions i espectacles del Tibidabo tantes vegades com vulguis durant 12 mesos. A més, tindràs beneficis i descomptes únics dins i fora del Parc. Tria la teva modalitat, familiar (168 €, tota la família, tot un any) o individual (60 €, tot un any) i viu un any TOP! Coneix més aquí.

 

Dona’t d’alta del passi TibiClub!

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre