ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Tibidabo Masia Rafa Zafra Barcelona

Descobreix el nou projecte de la Masia del Tibidabo

El Parc d’atraccions Tibidabo oferirà una nova experiència gastronòmica, única i de qualitat, de la mà del xef Rafa Zafra.
Da Experiències

El nou establiment s’ubicarà a l’històric edifici de la Masia i oferirà una proposta gastronòmica per a tots els públics en un entorn màgic com és el cim del Tibidabo

 

L’arquitecte Dani Freixes ha liderat el projecte de rehabilitació de l’edifici de la Masia, convertint l’espai en un restaurant singular i únic que evoca a l’imaginari del Parc i que ofereix unes vistes immillorables de la ciutat

 

El prestigiós xef, Rafa Zafra, aterra al Parc d’atraccions Tibidabo amb una proposta gastronòmica que amplia l’experiència del “Cim de les Emocions” més enllà de les atraccions. Ubicat a l’històric edifici de la Masia a la Plaça del Tibidabo, el nou restaurant obrirà les seves portes al públic la primavera de 2026 per oferir una proposta gastronòmica singular i única en un entorn màgic com és el cim del Tibidabo. La ubicació contigua al Parc, les vistes panoràmiques de la ciutat i l’actualitzada oferta culinària faran d’aquest renovat restaurant un espai ideal pensat per a tots els públics.

 

El nou restaurant, liderat per un dels referents gastronòmics més destacats del panorama nacional, s’ubicarà a la planta baixa de l’edifici, tindrà capacitat per 300 persones i comptarà amb tres espais diferenciats: les sales interiors per a un màxim de 170 comensals, la terrassa amb un aforament de 130 persones i la sala mirador on gaudir d’unes vistes immillorables de la ciutat.

 

La incorporació d’una proposta gastronòmica de qualitat, accessible i pensada per a tothom suposa una clara aposta per ampliar l’experiència global del Parc més enllà de les atraccions. Amb aquest nou espai, el Parc d’atraccions Tibidabo, gestionat per l’empresa municipal BSM, es reforça com un destí de lleure complet, que convida a viure un dia ple d’emocions, bons àpats i moments compartits. El projecte neix amb la voluntat de continuar connectant amb la ciutadania a través de noves maneres de gaudir i redescobrir el cim del Tibidabo.


La millor oferta culinària d’un Parc d’atraccions

 

La reobertura de la Masia suposarà la incorporació d’una proposta gastronòmica inèdita al Parc. Rafa Zafra planteja un restaurant per a tots els públics i, sobretot, un establiment per fer gaudir de la bona cuina tant a adults com a infants.

 

“El Parc d’atraccions Tibidabo és un lloc ple de records, somriures i emocions compartides. Tenir l’oportunitat d’obrir un restaurant en aquest entorn és un repte apassionant. Volem oferir una proposta gastronòmica atractiva, honesta i divertida, que faci sentir als adults com nens i que permeti als nens començar a estimar la bona cuina. En altres paraules, volem que es mengi amb la il·lusió d’un infant però amb els coneixements d’un adult. Apostant pel producte de proximitat i de temporada, fugirem dels menús infantils convencionals per acostar als més petits a aquells sabors i textures que els ajudin a descobrir el plaer de menjar bé. I alhora, farem que sigui un espai obert a tothom, on qualsevol tipus de client s’hi trobi a gust”, explica Rafa Zafra.

 

Amb una trajectòria contrastada al capdavant de restaurants com Estimar, Jondal o Per Feina, Zafra s’ha guanyat el reconeixement del sector per la seva capacitat d’adaptar-se a diferents públics i entorns sense renunciar mai a l’excel·lència. Cada projecte que impulsa és una resposta a les necessitats específiques del seu context, i el nou restaurant del Tibidabo no n’és una excepció: una proposta singular i inclusiva, pensada per a famílies, parelles o grups d’amics, que convida a gaudir d’un bon àpat a l’indret més màgic de Barcelona.

 

En un entorn tan icònic i emocional com és el cim del Tibidabo, el restaurant aspira a convertir-se en un referent gastronòmic dins de l’oferta d’oci familiar de la ciutat i a oferir una experiència global on cuina, entorn i emoció vagin de la mà.

 

Tibidabo Masia Rafa Zafra Barcelona


Un restaurant únic i singular que evoca a l’imaginari del Parc

 

Per fer realitat aquesta nova proposta ha estat necessari adequar les plantes inferiors de l’edifici de la Masia. El projecte arquitectònic ha estat dissenyat per Varis Arquitectes, el despatx barceloní liderat per Dani Freixes, guanyador del Premi FAD 2009 per l’atracció Miramiralls i també responsable de la restauració de l’Avió, dues de les icones del Parc.

 

Amb una dilatada trajectòria també en el disseny d’espais d’hostaleria, Varis Arquitectes ha concebut un restaurant mutant, confortable i singular. Un espai versàtil, capaç d’adaptar la llum, el color i l’ambient segons les necessitats d’ús, i pensat per oferir una experiència acollidora gràcies a un acurat tractament acústic i climàtic. El nou restaurant també posa en valor l’entorn privilegiat del cim del Tibidabo, generant paisatges interiors i escenaris únics. La nova distribució, l’interiorisme i els elements decoratius s’han inspirat en l’imaginari del Parc, amb recursos com jocs de llum i projeccions, que permetran transformar l’espai segons l’horari, la programació del Parc o la celebració d’esdeveniments corporatius.

 

A més de la renovació de les sales interiors, també s’han fet treballs per remodelar els espais de cuina i els seus serveis corresponents, per a la construcció d’un nou nucli de serveis higiènics i de totes les instal·lacions necessàries per donar confort als usuaris. Paral·lelament, s’han dut a terme actuacions en les dues plantes inferiors, que permetran l’entrada dels subministraments del restaurant.

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre