ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Escribà Barcelona Halloween Krüeger Hotel

Mes de la Física

El setembre de 2023, amb motiu del centenari de la visita d'Albert Einstein al Tibidabo (1923), celebrem el Mes de la Física.
Bi Educació

Inauguració

 

Aquest, l'inaugurarem el pròxim 16 de setembre. A la inauguració, comptarem amb la presència del mateix Einstein, la Bi i la Pau, una banda de jazz, personatges d'època i estudiants d'enginyeria física. Explicarem el projecte, farem una gran festa i entregarem els passaports científics a les i els més petits.

 

🕖 16 de setembre a les 17 h

📍 Àrea Panoràmica del Tibidabo

 

Imatge eliminada.

 

Activitats

 

Durant els dies 23, 24 i 25 de setembre, podreu participar en noves activitats relacionades amb el Mes de la Física:

 

  • Escape Rooms: a la Sala CreaTibi Robotics, tindrem Escape Rooms relacionats amb el paper de les dones en la Teoria de la Relativitat. Membres del TibiClub que hagin estat seleccionats mitjançant la inscripció que rebran per newsletter, podran gaudir d'aquestes proves durant els tres dies.
     
  • Actuacions: El 24 de setembre gaudirem de l'espectacle Les Tres Neurones i el 25 de setembre de l'espectacle MateMusiC: els secrets de la corda. L'accés a aquests espectacles és lliure i se celebren a la Plaça del Jardí (Àrea Panoràmica) a les 13 h, 15 h i 17 h.

 

També pots trobar experiments a realitzar amb la Bi i algunes de les nostres atraccions. Descobreix-los aquí.

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre