ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Barcelona

Coneix el projecte "Tu també pots"

“Tu també pots” i el Parc d'atraccions Tibidabo conviden a les escoles de Catalunya a fer accions per millorar el món, amb la campanya “Gotes pel món”.  Coneix el projecte educatiu!
Bi Educació

En un dia de pluja, a la biblioteca de la seva escola, una mestra explica el conte d’un pit-roig que, gota a gota, intenta apagar un incendi al bosc. Ell fa el que pot... Convida als seus alumnes a pensar gotes i solucions per apagar focs i problemes al món. La Mia, una de les nenes de la classe, té una idea per, gota a gota, millorar el món...  Aquesta és l’essència del conte Tu també pots, de l'autora Anna Llauradó, que inspira a nenes i nens i joves a fer pluges d'idees per trobar gotes de solucions, despertant la pregunta "I jo què puc fer per millorar el món?".

 

Us imagineu créixer sabent que pots fer molt per millorar el món? Un món que els hi estem mostrant negatiu i desesperançant, però que amb Tu també pots descobreixen com, gota a gota, dia a dia, sumant entre tots pot ser millor. Tu també pots és l'instrument, senzill i efectiu, que els inspira amb el conte i una web on alumnes i mestres poden trobar material suplementari com una guia pedagògica, un documental i exemples.

 

Festa al Tibidabo

 

Tu també pots i el Parc d'atraccions Tibidabo conviden a les escoles a fer bones accions per millorar el món amb la campanya Gotes pel món.  El teu centre pot formar part d’aquesta iniciativa i sumar-se a la festa del Tibidabo, on nenes i nens i joves presentaran les seves accions per un món millor.


La festa se celebrarà al mes de juny de 2023 i tots els participants podran gaudir de manera gratuïta del Parc d'atraccions durant el dia de la seva visita. Anunciarem la data de la festa al més aviat possible. Inscriu a la teva escola i participeu en una jornada educativa i lúdica! I no t'oblidis de seguir-nos a @parctibidabo per a conèixer més novetats sobre el projecte! 😊

Coneixeu més sobre el projecte aquí.
També podeu enviar les vostres propostes a info@tutambienpuedes.eu 

 

Participa en el projecte i estigues en contacte amb nosaltres inscrivint el teu centre/escola al següent formulari.

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre