ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Escribà Barcelona Halloween Krüeger Hotel

Promoció 2x1 (13 de maig)

El 13 de maig, vine al Parc d'atraccions Tibidabo i gaudeix d'un 2x1 en l'Entrada general (>120 cm)! 🎢
Da Experiències

El 13 de maig, vine al Tibidabo i gaudeix d'un 2x1! 🎫🎫 Adquireix dues entrades generals (>120 cm) pel Parc d'atraccions aquí amb el codi TIBIPROMO o mostra aquesta promoció a les taquilles del Tibidabo, Aparcament B:SM Sant Genís o Tibidabo Store i podràs gaudir de dues entrades generals (>120 cm) (PVP 35 €) al preu d'una.

 

Reserva les teves entrades!

 

Instruccions reserva online: Selecciona dues entrades generals (>120 cm) pel Parc d'atraccions i aplica el codi TIBIPROMO. En el cas que vulguis comprar més de dues entrades, hauràs de repetir el procés de compra. Amb aquesta reserva, podràs recollir les teves dues polseres a les taquilles.

 

L'entrada inclou un viatge d'anada i tornada amb la Cuca de Llum (des de Plaça Doctor Andreu).

 

Condicions:

  • Promoció vàlida pel dia 13/05/2023.
  • Promoció bescanviable online i presencialment.
  • Online: Fes servir el codi TIBIPROMO per a la compra de dues entrades generals (>120 cm) pel Parc d'atraccions Tibidabo. En el cas de voler més de dues, hauràs de repetir el procés de compra.
  • Presencialment: Mostra el disseny de la promoció a les taquilles del Tibidabo, a les taquilles de l'Aparcament B:SM Sant Genís o a la Tibidabo Store.
  • 2x1 aplicable només a la polsera d'entrada general (>120 cm). En el cas de voler comprar una altra tipologia d'entrada, no s'aplicarà el 2x1.
%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre