ENTRADES
Un dia inoblidable!

Reserva la teva entrada aquí

RESERVA ARA
Parc d'atraccions Tibidabo Parque de atracciones Tibidabo Tibidabo Amusement Park Barcelona Halloween Krüeger Hotel

Tibidabo presenta Wilhelm Freak Show

El circ dels estrafolaris arriba al Tibidabo... Del 30 de setembre al 12 de novembre, t’esperem amb un nou espectacle de Halloween! 🎃
Da Experiències

🎪 Wilhelm Freak Show 🎪

 

El Wilhelm Freak Show és una exhibició de personatges estrafolaris que el seu creador ha anat col·leccionant al llarg de les seves vivències. Wilhelm, el mestre de cerimònies del circ, ens porta el seu show al Tibidabo on, durant 7 setmanes consecutives, compartirà amb nosaltres el seu elenc de criatures misterioses i esgarrifoses que ha anat rescatant per arreu del món. 

 

El nou espectacle de Halloween del Tibidabo es defineix com un espectacle innovador i completament diferent de la resta d’espectacles que s’han realitzat. De la mà de l'equip del Krüeger Hotel, el show és un espectacle de varietats que combina els trucs de circ, les il·lusions i el terror amb les criatures més estranyes i traçudes del món.

 

L'espectacle és inclòs en l'entrada de Parc d'atraccions.

 

Consulta els horaris i més informació sobre el Wilhelm Freak Show aquí.

 


 🛎️ Krüeger Hotel 🛎️

 

L’hotel més misteriós de la ciutat de Barcelona et dona la benvinguda perquè visquis una estada inoblidable. Aquí, podràs passejar per a les habitacions d’un hotel abandonat en el qual habiten personatges icònics del cinema del terror.

 

Deixa’t emportar pels detalls de les habitacions i passadissos de l'edifici, descobreix la seva misteriosa història i viu una experiència inoblidable amb les i els teus acompanyants més atrevits. Sense dubte, una visita obligatòria en la temporada de Halloween. It’s a must!

 

L'espectacle és inclòs en l'entrada de Parc d'atraccions.

 

Consulta l’horari del Krüeger Hotel aquí.* 

 

*Segons l'afluència de visitants, la cua del Krüeger Hotel pot ser tancada abans del fi de l'horari establert.


🧟 Nova pel·lícula de terror a Beyond 🧟

 

Beyond, la nova atracció de realitat virtual immersiva que hem inaugurat aquest any, també s'apunta a la temporada més terroríficament emocionant. Descobreix la nova pel·lícula de terror i viu una experiència inoblidable.

 

Més informació sobre l'atracció aquí.


🎃 Un escenari de pel·lícula 🎃

 

La lluna apareix cada vegada més aviat, els vespres cada vegada són més foscos i el Tibidabo es converteix en un escenari de pel·lícula amb les millors vistes de Barcelona. Aquesta temporada de Halloween, vine al teu Parc d’atraccions preferit i viu un dia terroríficament emocionant. Tenim 400 carbasses!

 

Gaudeix de la tematizació i ambientació de l’espai i comparteix a les xarxes socials les teves fotografies amb les carbasses etiquetant-nos a @parctibidabo.


🎡 Planifica la visita 🎡

 

Amb la teva entrada de Parc d'atraccions, podràs gaudir de totes les atraccions i espectacles del Tibidabo. A més, inclou un viatge d'anada i tornada amb la Cuca de Llum, el nou funicular (des de Plaça Doctor Andreu). 

 

Reserva la teva entrada!


🎫 Coneix el TibiClub 🎫

 

I si vols viure un any de diversió, uneix-te al TibiClub! 🎫 Amb el passi anual, podràs gaudir de les atraccions i espectacles del Tibidabo tantes vegades com vulguis durant 12 mesos. A més, tindràs beneficis i descomptes únics dins i fora del Parc. Tria la teva modalitat, familiar (168 €, tota la família, tot un any) o individual (60 €, tot un any) i viu un any TOP!

 

Coneix més aquí.

 

Dona’t d’alta del passi TibiClub!

 

 

Ah! I no t'oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials (@parctibidabo) per conèixer al minut totes les notícies i novetats del Tibidabo! 🧐

%day% de gener %day% de febrer %day% de març %day% d'abril %day% de maig %day% de juny %day% de juliol %day% d'agost %day% de setembre %day% d'octubre %day% de novembre %day% de desembre